Thursday, April 25, 2013

Hey you beautiful

Moikka rakkaat ! Nyt kun ei ole enään luistelua niin hankin itselleni salikortin, Lady Line yhtiöltä. En ostanut jäsenyyttä, vaan vuokrasin kortin naiselta joka ei sitä enään kyennyt käyttämään. 
Omistin joskus jäsenyyden Lady linelle ja pidin salista kovasti ja niiden tarjoamista tunneista. Yritin kuitenkin nyt katsella eri kuntosaleja hintojen vuoksi, mutta päädyin Lady lineen, koska se on lähellä ja pidän paikasta. 
Pidän tärkeänä sitä että pysyn hyvässäkunnossa, en halua kadottaa sitä rytmiä minkä sain jälleen takaisin luistelun kautta. Siitä syystä käyn siis salilla ja erilaisilla tunneilla 3-5 kertaa viikossa. Ah love iiit! 
Nyt kuitenkin eri juttuihin. Viime perjantaina oli vanhojen jatkojen jatkot, ne pidettiin Kaivohuoneella. Mentiin yhdessä tyttöjen kanssa ensin Annalle ja siitä sitten bilettämään. Ilta oli erikoinen ja hauska.
Päätin tänään mennä koulun jälkeen seikkailemaan Jumbon vaatekaupoihin. Ajatus oli löytää Vanhojen risteilylle jonkinlainen mekko. Ai että sitä sai oikein etsiä, 2 tuntia toivottomana siellä pyörin, paitsi kun astuin viimeiseen kauppaan eli Zaraan.. Pitikin aloittaa metsästys toiselta puolelta Jumboa.. Noh mekko löytyi ja olen enemmän kuin iloinen :) 


Ja random tottakai hyppäsi kuvaan XD 


- Meri

No comments:

Post a Comment